devrimler sistemi yeniden kurmaya niyetli kişilerce yapılır. Burada ED düdüğü çaldıkça ve başımızda oldukça (allah eksikliğini göstermesin, siteyi de sattırmasın), devrim değil sadece reform hareketlerine destek olabilirim. Dediğiniz şey belki diğer siteler için mantıklı olsa da üyelerinin samimi, iç içe olduğu siniroldum ortamında gerekli olur mu bence pek de değil.. Ama Ed'in insiyatifine saygı duyarım çünkü bizim ufak isteklerimiz için büyük emek verecek olan kendisidir. Ve sadece maneviyat için bu işlerle uğraşırken sorarım size bizler kaç tane mavi gözlü sarışın bir hediye sunabildik sevgili Edi'mize...
İstediğiniz şey için ED'imiz büdümüz kıt zamanından daha fazla zaman ayırıp allah muhafaza galeyana gelip siteyi satmak isteyebilir ki hiç istemediğimiz bir şey...
Zira sancar ve ben kendisini siteyi satmaması için zor caydırdık ki hakkımız ödenmez... Hadi ben emekçiyim kendimi geçtim ama Tayyip'çi kardeşim sancar için kaç tane gelin adayı bulabildik sorarım size... Yani emekler boş:) dünya yaşamak için giderek zor hal geliyor.. Ve acı bir gerçek var... Buradan o acı gerçeğe iki kelam etmek isterim..
Kahrolsun ABD emperyalizmi.