SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:17:22 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öneriler  (Okunma Sayısı 2100 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acilgünah
Full Member

Helium Mix Optimal

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 22, 2008, 10:08:16 ÖS »

Aslında "yorum" başlığıyla bir konu açacaktım ama, herkes aklına geleni yazsın diye böyle genel bir başlık açtım. Üstüme vazife ya ondan öyle yaptım, aferin bana.

Neyse; efendim benim istirhamım şey olacak, sinirsellerin altına yazdığımız yorumları düzeltebilsek keşke, hatta istediğimizde silebilsek, bütün dünya çocukları kardeş olsa, bir buna inansak, hayat bayram olsa ya!
Ne de güzel olur değil mi?

kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
darkmorning
Jr. Member
**

Düşünüyorum ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2008, 09:02:19 ÖÖ »

Hayır böyle kalsın,böyle güzel..

Kimseye zarar gelmez benden Gülümseme
sancar
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 08:03:00 ÖS »

bugun 2 dk tahtta oturuverem dıyen yarın mühürüde ister

er kişinin katline ferman verile derse yarın müdür şaşırmam

ayrıcaaa bence bu sisteme başkaldırışın ilk hareketidir proleteryaya destek arıyosan fidelcastro isiminde super bolşevik bi uyemizde mevcut kendisine bu başkaldırı hareketi anlatılıp guzel provoke edilirse örgütlü bir harekete dönusen ütopyanıza gizli destek verdigim gibi lojistik imkanda saglarım yalnız bal tutan parmagını yalar devrim sonrası getirilecegim yuksek mevkinin adının şimdiden konmasını isterim

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
FiDeLCaSTRo
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2008, 08:16:38 ÖS »

devrimler sistemi yeniden kurmaya niyetli kişilerce yapılır. Burada ED düdüğü çaldıkça ve başımızda oldukça (allah eksikliğini göstermesin, siteyi de sattırmasın), devrim değil sadece reform hareketlerine destek olabilirim. Dediğiniz şey belki diğer siteler için mantıklı olsa da üyelerinin samimi, iç içe olduğu siniroldum ortamında gerekli olur mu bence pek de değil.. Ama Ed'in insiyatifine saygı duyarım çünkü bizim ufak isteklerimiz için büyük emek verecek olan kendisidir. Ve sadece maneviyat için bu işlerle uğraşırken sorarım size bizler kaç tane mavi gözlü sarışın bir hediye sunabildik sevgili Edi'mize...

İstediğiniz şey için ED'imiz büdümüz kıt zamanından daha fazla zaman ayırıp allah muhafaza galeyana gelip siteyi satmak isteyebilir ki hiç istemediğimiz bir şey...

Zira sancar ve ben kendisini siteyi satmaması için zor caydırdık ki hakkımız ödenmez... Hadi ben emekçiyim kendimi geçtim ama Tayyip'çi kardeşim sancar için kaç tane gelin adayı bulabildik sorarım size... Yani emekler boş:) dünya yaşamak için giderek zor hal geliyor.. Ve acı bir gerçek var... Buradan o acı gerçeğe iki kelam etmek isterim..

Kahrolsun ABD emperyalizmi.Gülümseme

Hemen canımızı alma yarab,
Bırak da hayatla didişelim,
Mümkünse azraili dişi gönder,
Ölümle sevişelim...
acilgünah
Full Member

Helium Mix Optimal

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2008, 09:32:53 ÖÖ »

önerilerinizi desteklememek elde değil =)

kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
messy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2009, 06:34:53 ÖS »

benim sinirseller altına yazılan yorumlarla ilgili bi önerim var.
eskiden birisi bir yorum yazınca altına başkaları yeni birşey yazmıyorsa ve o yorumla alakalıysa cevap yazabiliyordu.
böylece uzayıp giden yorumlar yerine bazı yorumların altında cevaplar oluyordu ve ilgilenenler okuyordu sadece.
yine öyle bir şey olsa güzel olmaz mı site müdürüm? =)
GaRGoYLe
Administrator
Jr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2009, 09:08:45 ÖS »

Evet... Şu koşuşturma bitsin. Site için yapılacaklar listesi çarşaf oldu zaten.
Nurfer
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 18, 2009, 07:36:02 ÖS »

Sinirsellere yazılan yorumların, yazan kişi tarafından aynı zaman dilimi  içinde  düzeltilebilme imkanı olsa pek güzel olacak. Bir yorum yazıyorum, bir bakıyorum eksik harfler, düşük cümleler olabiliyor. En azından bunu düzeltebilme imkanı olmalı. Ama yazılan yorumların hiç kimse tarafından silinmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sinirsellerde yer alan konularla ilgili bir "düşünce değişimi" ya da "gelişimi" olup olmadığını görmek de güzel oluyor kanımca.
mug3
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2009, 08:58:14 ÖS »

Forumda daha çok kişi olsun isterdim .
Bir de Nurfer gibi yazıları düzeltme imkanımız olsun istiyorum..

Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
mug3
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 15, 2009, 07:12:39 ÖS »

Nickimi değiştirmerk istiyorum . ....

Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!