SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:20:39 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FiDeL'i Aydınlatma Kampanyası  (Okunma Sayısı 1351 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FiDeLCaSTRo
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 26, 2008, 11:02:12 ÖS »

kitipiyos ve kiyoto kişilerini karıştırıyorum hep. Yorumlarınızı zevkle okumakla beraber, bazen algıladığım şeylerin
 hanginize ait olduğunu karıştırmama sinir oluyorum. Geçenlerde bir yöntem bulmuştum. kitipiyos ile KediEbesi'nin yaklaşımlarını benzettiğimden, KediEbesi'ne benzeyen ve benzemeyen olarak bir ayrım gözetmiştim. Ancak bu sefer de detayları hatırlayamadım sizin kişiliklerinize münhasır olan. Hanginiz hanginizdi anlamak için geçmiş sinirsel ve yorumlarınıza bakmak durumunda kalıyorum. Beni bu illetten kurtarmak için- FiDeL'i aydınlatmak amacıyla- kısa özgeçmişlerinizi de içeren ve kendinizi tanıtacağını düşündüğünüz birer yazı yazarak "FiDeL'i Aydınlatma Kampanyası"na katılmanızı rica
ediyorum. KAMPANYADA

- kitipiyos ve kiyoto kişileri şeref konuklarıdır efem. Mutluysanız mutluyum felse
fesi bu topakta köklenmiştir.

- kitipiyos, kiyoto ve diğerleri diye bir bölücülük yapmamak maksadıyla 18 yaşını doldurmamış masumane17 ve zenciler de dahil olmak üzere kampanyaya herkes katılabilir, katılmalıdır, katılsın....

-wiLLy kişisi evliya mezarı gibi ışıl ışıl suretini belki bu topaktan esirgemek isteyebilir. Ancak kendisine hatırlatmak isterim ki evlilik çağı gelmiş olup, hatta evlenme teklifleri de aldığından, bir ev alayım da wiLLy'nin karşısına öyle çıkayım diye işi zamana yaymış hayranlarınızı bu kampanyada ayrıca aydınlatma fırsatı bulacağınızdan, kampanyaya katılmanız önemle rica olunur efem.

- bluelif kişisi yine terketmediyse buraları ve küsmediyse kimseye, yüksek şahsiyetlerini özellikle bekliyoruz efem.Sizi dünya tanısın.

- sancar kişisinin, yazısının sonuna ayrıca illere göre aleme başlama imsakvakitlerinin yazılı olduğu bir eklenti yapması yararlı olabil
ir.

-masumane17 kişisinin velisiyle gelmesine gerek yok söylemiş miydim?

- Efem sitede sessiz otorite olarak bizlerden uzak kalmayı yeğleyen SinirOldum kişisi, eğer başka bir üyelikle aramızda dolaşıyorsa bilmem ama kendisinin de kampanyaya katılmasını özellikle bekliyoruz. Varsa kendisini sokakta görürsek tanımamız açısından bebeklik resimlerini eklenti olarak koyması faydalı olabilir. Kötü örnek olmaması açısından ağıza sigara konmamış bebeklik resimle
rinin seçilmesi tercihimizdir efem.

- Yaşları kemale ermiş bulunan Defender, KIZILCADI, GaRGoYLe ve rgunel
 kişileri, ayrıca reddinblack kişisi de wiLLy gibi özellikle katılmalıdırlar efem. Biz üyeler olarak sizlere yardımcı olacağız. Bu arada bizim üst komşu var efem haberiniz olsun. Eminim başka üyelerimizin de komşuları vardır:) ZzZzZzZz kişisinin üst komşuları Rus uyrukluymuş bu arada belirtmiş olayım efem:) ZzZzZzZzZz'ye misafirliğe topluca gidilme olayı organize etmeye meğilli arkadaşlarla görüşebiliriz..

-Daha iyi tanımamız açısından bayanlarımızın 10 parmağında, marifetleriyle birlikte çekilmiş fotolarının olması yeni bir çığır açabilir. Özeninizi bekliyoruz.

- Erkeklerimizin de çok aranan tipler olduklarını gösterme çabasına girmiş görünmemek için turist güzellerle çekilmiş fotoları bizlere yuttur
mamaya çalışmaları, hatta yalnız oldukları resimlerin tercih edilmesi, masumane(!) tavırlarının ispatı ve ne olduklarının daha net anlaşılması için 21 parmak bebeklik resimlerinin eklenmesi yararlı olabilir efem.

- Harem çıtırlarımızdan zawb, derry, altinay ve ecuk'un kendilerini tanınttıktan sonra açgözlü böcüklerin "sizin şuyunuzdan etkilendim" diyememeleri için ve çıtır çıtır yenmemeleri için kelimeleri son harflerinden baş harflerine doğru yazmaları önemle rica olunur. Açgözlü böcükler hazıra konmaya çalışıp yazıların belli kısımlarını okuıyacaklarından bu önlem başarılı olacaktır. 128MB hafızalı akıllı böcüklerin yazılarınızı okusa da tam olarak hatırlayamaması için video görüntüsü eklentilerinizle ayrı hafıza gerektiren paylaşımlarınız daha etkili olacaktır efem.

-Üyelerimizin kendilerini tanıtan bu yazılarında daha gerçekçi olması açısından şiveye göre okunuşuyla yazma prensibi benimsemeleri yararlı olabilir. Mesela varsa lazkopat isimli bir üyemiz, "Ha uşağum 20 yaşumdayim" diye bir konuşma dili seçerek kendini daha net tanımamıza yardımcı olabilir. sancar kişisinin çok alkol almadan önce konuşma dilini benimsemesini şiddetle tavsiye ediyoruz efem. Ayrıca yanlış anlaşılmamanız açısından ağzınızda yemek varken konuşmamayı da unutmayınız.

- Kampanyamızı çirkinleştirme faaliyetine girenlerin ve kampanyayı, maksadını aşan emeller için kullanmaya çalışacakların sonları, bir SinirOldum buluşması sırasında önümüze gelene 5 tekme oyunlarında hep en önde olma, karambol oyunlarında ortadaki tek insan olma ve altta kalanın canı çıksın oyunlarında en altta olma durumlarından ibaret olacaktır. Şeytan taşlama oyunlarında şeytanı canlandırma rolü, hala uslanmayacak olanlar için bir üst cezadır. Bu cezayla da terbiye olmayanları; masumane17'nin anılarını dinleme, sancarın evini temizleme, dark_tran'ın çoraplarını koklama gibi işkenceler izleyecek ve son olarak GaRGoYLe'nin paşa keyfini bozanlara uygulanan ölüm
cül ceza uygulanacaktır.

- Ayrıca sitemizin gazetesinin çıkmasına 2 ay kalmışken, kampanyaya katılanlara ilk sayının ücretsiz olarak gönderilmesini garanti ediyoruz. Mazotu bedava alacaklarını ve Korkuluk konserlerine özel davetli olarak katılacaklarını ayrıca belirtiyoruz. Benzin talep edenlere de %50'lik indirimle görülmemiş uygulama başlatıy
oruz.

NOT: Forumlar Sitenin eski halinde kapatıldığı gün hazırladığım bir yazıydı.. Bugün yazmak nasip oldu..

Hemen canımızı alma yarab,
Bırak da hayatla didişelim,
Mümkünse azraili dişi gönder,
Ölümle sevişelim...
dark_tran_
Jr. Member
**

.yok.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 04:01:57 ÖS »

Sırıtan Özlenen yazı budur işte.!!!
Ama şöyle bir şey var ki benim bütün botlarım dezenfekte edilmiştir, kokmaz-kokutmazlar. Karizmatik

"... Bring me the light
in the darkness that never ends
the dawn will never come
punish my heaven.!"
akon_lonely
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 08:40:48 ÖS »

<a href="http://ağlarım ama ben" target="_blank">http://ağlarım ama ben</a> 
Ağlayan Ağlayan
mazonami
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2008, 06:01:19 ÖS »

beni tanıyor sanırım cümle alem, daha bişe yapmaya var mıdır gerek?
bilmem ki fidel cim var mıdır? Kahkaha

hayat masal gibi, bir varmış bir yokmuş...
FiDeLCaSTRo
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2008, 02:11:39 ÖÖ »

Valla ben anlamam mazo kardeşim Karizmatik
kurallara uygun şekilde yazılı olarak anlatacaksın..
ek olarak senden ikametgah sureti ve sarı ışık altında çekilmiş zümrüt pozları fotoğraflarından da istiyorum..

Hemen canımızı alma yarab,
Bırak da hayatla didişelim,
Mümkünse azraili dişi gönder,
Ölümle sevişelim...
kuzuuu
Newbie
*

"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2008, 06:27:33 ÖS »

aydınlandın mı fidelim? Göz kırpan

"This could be Heaven or this could be Hell"...
masumane17
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2008, 12:57:20 ÖS »

ama ama amaa neden ceza olarak benim anılarım söz konusu Gülümseme aşk olsun ya o kadar kötü sinirseller mi yazıyorum..
bluelif
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 09, 2008, 01:01:26 ÖÖ »

Kimseye kızıp küsmüyorum artık =) kabbuğuma çekildim inceden ve sessiz takipteyim =)
yazı süper olmuş tebrik ederim senden de bunu beklerdim  Sırıtan
pisiciks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2008, 07:25:43 ÖS »

ben? ben? ben de geLebiLir miyim ki?  Masum

Miyaawww... Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!