avrill
Newbie
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2008, 10:16:02 ÖS » |
|
Ben daha birşey demiyorum  . Yoktur bu ya şakadır şaka n'olur şaka olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
homerosx
Newbie
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2008, 08:07:13 ÖÖ » |
|
bir adam manyak mıdır ki klozet kapağı kapalı bir tuvalete oturup 1 saat gazete okusun daha da mühimi fıstık bir hatun varken 1 saat boyunca orada oturmanın anlamı ne ola.herşeyi geçtim sevdiceği Emrah kişisinin elinden gazeteyi kapıp çıkıyor Emrah kişisi 2. ci gazeteyi nereden buluyor ve tekrar tekrar izledim Emrahın gazeteyi neresinden çıkarttığını anladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkness
Newbie
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2008, 11:54:45 ÖÖ » |
|
Homerosx gözlerine bir baktır.Adam bariz bir şekilde dizinin üzerindeki gazeteyi alıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NaPkiLCa
Newbie
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2008, 02:38:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Tacizin aşikar sadece bana mahsus değil yok oLma seansLarın..
|
|
|
NaPkiLCa
Newbie
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 07, 2008, 02:39:06 ÖS » |
|
waow oldu bee (= süper
|
|
|
|
|
|
Tacizin aşikar sadece bana mahsus değil yok oLma seansLarın..
|
|
|
homerosx
Newbie
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 07, 2008, 03:54:36 ÖS » |
|
Homerosx gözlerine bir baktır.Adam bariz bir şekilde dizinin üzerindeki gazeteyi alıyor.
darkness şimdi sana sinema ile ilgili bir kaç şeyden bahsetsem bimem anlayabilir misin lakin ben aynadan görünen sahneden bahsediyorum.ikisinin çekimleri farklı.yani öncelikle şunu diyeyim izlediğin bir kere deçekilip biten bir durum değil.kamera stop eder diğer sahneye geçilip emrahın olduğu taraftan çekim yapılır.ve görürsün ki emrah gazeteyi nerden çıkarır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuzuuu
Newbie
"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 09, 2008, 12:48:19 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 12:56:10 ÖS Gönderen: kuzuuu »
|
|
"This could be Heaven or this could be Hell"...
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 16, 2008, 10:50:53 ÖS » |
|
Eh... Komik video başlığı da benden olsun. Bu arada forumun video olayı hakkındaki güzelliğinden de bahsetmiş olayım. Forumda bir videoyu eklemek için, videonun adresini mesajınıza yazmanız yeterli. Yani embed kodu ile vs uğraşmıyorsunuz. Sadece o videonun adresini foruma yazıyorsunuz, video cart diye mesajınıza ekleniveriyor. Pek lezzetli. Evet...
Buyurun açılış benden.
"Mısır piramitleri Türkiye'den kaçırılmış!"
O şit!
Tgrt'nin eski logosunu da gördüm ya yeniden, ölsem de gam yemem artık =) Bu arada ben o Jale'ye de hastaydım bir ara görünce hatırladım =D
|
|
|
|
|
|
kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 16, 2008, 10:53:05 ÖS » |
|
denemem lazım
Ahahaha süpermiş bu. Eşitlik diye ben buna derim. Ama koca resmi maçı da mahalle maçına çevirmişler o ayrı tabi =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 16, 2008, 10:57:14 ÖS » |
|
darkness şimdi sana sinema ile ilgili bir kaç şeyden bahsetsem bimem anlayabilir misin lakin ben aynadan görünen sahneden bahsediyorum.ikisinin çekimleri farklı.yani öncelikle şunu diyeyim izlediğin bir kere deçekilip biten bir durum değil.kamera stop eder diğer sahneye geçilip emrahın olduğu taraftan çekim yapılır.ve görürsün ki emrah gazeteyi nerden çıkarır. homerosx, her iki çekim açısında da rahatça görülebiliyor gazeteyi dizinden aldığı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 16, 2008, 11:03:32 ÖS » |
|
Bu çok popüler oldu gerçi, ama belki izlemeyen vardır aranızda. MEEEEMUUURRR!! =))
http://www.youtube.com/v/aDRhGW2nMeE&rel=1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mug3
Newbie
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 12, 2009, 01:45:40 ÖS » |
|
Videoları izleyemiyorum:(
|
|
|
|
|
|
Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
|
|
|
|