|
zeynepcik
|
 |
« : Mart 29, 2008, 11:03:14 ÖÖ » |
|
Ben 2004 senesinde bir derginin önerilen siteler kısmında görüp giriş yaptım, bir daha da çıkmadım, giriş o giriş. Sizler nasıl keşfettiniz bakalım?
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
darkmorning
Jr. Member

Düşünüyorum ...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2008, 01:44:27 ÖS » |
|
16 Haziran 2006 (tıtıtıtı yazı yazma dakdilo sesleri ahaha) Saat 14 sularında darkmorning kişisi kız arkadaşıyla messenger de yazışmaktadır; Kız arkadaşıyle tartışıyorlardır ve dark ona sinir bozucu sıkıcı sözler sarfetmektedir. Bu esnada kız' dan bir link gelir,link şöyledir:www.siniroldum.com. Dark kıza bu ne diye sorar," hiç sinir oldummmm ya" cevabını alır. Link merak edilir,tıklanır. İlk gözüne çarpan (kendi rock grubunu kur) gibilerinden yanıp sönen yazılardır. Rock gurp kurma sitesi sanılır il başta ama 2 güne kalamz içerik anlaşılır  Böyle oldu işte  Bu arada kız arkadaşımdır diye sitede kaç kişiyi rahatsız ettim o zamanlar. hala onun burada üye olup olmadıı ve nıckını bilmiyorum  artık önemide yok 
|
|
|
|
|
|
Kimseye zarar gelmez benden 
|
|
|
dark_tran_
Jr. Member

.yok.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2008, 04:43:26 ÖS » |
|
Hiç zor olmadı.  Rekryt sağolsun... 
|
|
|
|
|
|
"... Bring me the light in the darkness that never ends the dawn will never come punish my heaven.!"
|
|
|
iasos
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2008, 04:38:59 ÖS » |
|
30 Ocak 2003. 2002'den sonra henüz 2003'e uyum sağlayamayıp, hala tarihleri 2002 şeklinde attığım günler. Sıkılmıştım evde, explorerı açmıştım. Rastgele cümleler yazıp, sonuna .com ekleyip bakıyordum gerçekten var mı diye. Siniroldum yazdım bir müddet sonra  Ve de gördüm ki varmış öyle bir site. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FiDeLCaSTRo
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2008, 03:52:39 ÖÖ » |
|
linkci.com'da gördüm tıkladım sobelendim.
|
|
|
|
|
|
Hemen canımızı alma yarab, Bırak da hayatla didişelim, Mümkünse azraili dişi gönder, Ölümle sevişelim...
|
|
|
sancar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2008, 07:04:37 ÖS » |
|
hiç hatırlamıyom ki
|
|
|
|
|
|
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2008, 08:57:51 ÖS » |
|
ek$isozluk'te gördüm şeysini. ilginç geldi. sonrasını hepiniz biliyorsunuz zaten.
|
|
|
|
|
|
kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
|
|
|
akon_lonely
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 07:42:30 ÖS » |
|
Güzel bi bağğyan sayesinde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiNerezza
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2008, 02:54:45 ÖS » |
|
yanılmıyorsam 2004 senesinde falan abimden görmüştüm. arada bir onun üyeliği ile girerdim. mesajlar falan gelirdi direk silerdim. sonra abimle site sakinlerinin arası bozulurdu falan. bir kaç sene sonra kendim üye oldum. öle işte.
|
|
|
|
|
|
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşiyoruz .O halde “Beni anlamiyorlar.” diye üzülmek niye?
|
|
|
mug3
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 02, 2008, 07:17:58 ÖS » |
|
siniroldum
bu siteyi kardesimden duymuştum
çok zaman önce
bugun tekrar baktım degismis bu kez uye oldum
site iyi ki doğdun
|
|
|
|
|
|
Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
|
|
|
nanelimon
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2008, 12:30:30 ÖS » |
|
Bir bahar akşamı rastladım size, sevinçli bir telaş içindeydiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bhrhkmt
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2008, 02:11:02 ÖS » |
|
sinir olduğum bir kızın nick adresini yazdım, aa bi baktım böle bi site adı çıktı, merak ettim... yahuuu dedim ben sana sinir olmam gerekirken sen nedeeennn sinir oluyosunnn ki dedimmm ve inat mıı inat üye oldumm hemenn benn deeee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisiciks
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 17, 2008, 11:55:34 ÖÖ » |
|
Ben çok uzun zaman önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye olmuştum. Ancak daha sonra nickimi değiştirip tekrar üye oldum sonra değiştirmedim nick fln ama herkes o tarihten itibaren burda olduğumu sanıyor. olsun  Bu siteyle yaşlandım diyebilirim 
|
|
|
|
|
|
Miyaawww... 
|
|
|
wiLLy
Newbie
fotoğraf ve müzik ve ben...
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 19, 2008, 02:38:49 ÖS » |
|
birgün köşemde bükmüş dudaklarımı ağlıyordum, bir amca geldi yanıma.. nooldu ufaklık dedi, korktum amcadan.. çekindim, cevap vermedim; yüzümü bile kaldıramadım... amca saçımı sevdi, "ne korkuttu ağlattı seni böyle bakayım?" dedi, ben de omuzlarımı silktim... gel bakalım seni üzen şeyi bulalım dedi ben de daha fazla diretmedim, uzattım elimi, getirdi beni bu kasabaya... ayyy... ne ilginç bir hikayem varmış meğerse... google---> search---> siniroldum----> enter.....dan daha iyi sanırım  )))
|
|
|
|
|
|
sevgimle... wiLLy
|
|
|
masumane17
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 02, 2009, 03:32:17 ÖS » |
|
ne arıyodum bilmiyorum ama google da bişey ararken keşfettim.çok da iyi oldu hayatımın aşkını buldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|