SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:41:21 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YouTube'ye Giriş...  (Okunma Sayısı 2229 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aggressive!
Newbie
*

[ ە aggressive! ە ]

Üyelik Bilgileri
« : Mart 15, 2008, 09:59:46 ÖS »

www.ztunnel.com adresine giriyoruz...Aşağıda "Begin Browsing" yazıyor.Begin Browsinge basınca youtube karşımızda Gülümseme

ە    burn   ە
GaRGoYLe
Administrator
Jr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 09:43:20 ÖS »

www.ktunnel.com üzerinden de aynı şeyi yapabilirsiniz.
Benim adıma kararlar veren örümcek beyinlilerden fena halde sıkılmış bulunmaktayım.
mug3
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2008, 08:35:57 ÖS »

demokratik bir hakkın engellenmesi ...
neyseki ona da çözüm var.

Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
Bugs
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2009, 08:38:31 ÖS »

Youtube.com'a girmenin hepsinden daha ferah bir yöntemi var. Windows'un "hosts" dosyasını değiştirmek. Bunu yaptıktan sonra, herhangi başka bir siteye nasıl giriyorsanız youtube.com'a da öyle, sadece adres barına adresini yazarak giriyorsunuz.

Yani herşey eskisi gibi oluyor.

Yapmanız gereken, indirdiğini hosts dosyasını Windows Vista'da C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC yolunda, Windows XP'de  C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC yolunda bulunan orijinali ile değiştirmek.

Ben dosyayı bir online disk sitesine üye olarak yükledim. Oradan indirebilirsiniz. Korkacak bir şey yok, ben de kullanıyorum. Not defteriyle açıp içeriğine de bakabilirsiniz...

Adres: http://www.savefile.com/projects/808729719

Bu konuda detaylı bilgi edinmek isterseniz http://www.jnbn.net/inceleme-anlatim/hosts-dosyasi-opendns-nedir-youtube-nasil-erisilir-139.html
acilgünah
Full Member

Helium Mix Optimal

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2009, 02:42:37 ÖS »

Youtube.com'a girmenin hepsinden daha ferah bir yöntemi var. Windows'un "hosts" dosyasını değiştirmek. Bunu yaptıktan sonra, herhangi başka bir siteye nasıl giriyorsanız youtube.com'a da öyle, sadece adres barına adresini yazarak giriyorsunuz.

Yani herşey eskisi gibi oluyor.

Yapmanız gereken, indirdiğini hosts dosyasını Windows Vista'da C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC yolunda, Windows XP'de  C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC yolunda bulunan orijinali ile değiştirmek.

Ben dosyayı bir online disk sitesine üye olarak yükledim. Oradan indirebilirsiniz. Korkacak bir şey yok, ben de kullanıyorum. Not defteriyle açıp içeriğine de bakabilirsiniz...

Adres: http://www.savefile.com/projects/808729719

Bu konuda detaylı bilgi edinmek isterseniz http://www.jnbn.net/inceleme-anlatim/hosts-dosyasi-opendns-nedir-youtube-nasil-erisilir-139.html

Son olarak dns ayarlarının da yapılması lazım. Bunu atlamışsın.
Standart dns ile girilmiyor youtube'a

kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
Bugs
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2009, 05:48:11 ÖS »

Evet... Yazdıklarım dışında birşey yapmana gerek yok.
mug3
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2009, 08:44:18 ÖS »

Last fm de engelleniyormuş youtube gibi . Yasaklar birbirini izliyor ne kötü Üzgün

Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
pisiciks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2009, 09:04:38 ÖS »

Myspace'de yasaklanmis, face'e de geliyor sira...

Miyaawww... Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!