wiLLy
Newbie
fotoğraf ve müzik ve ben...
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2008, 09:15:14 ÖÖ » |
|
bahsi geçen sinirseller genellikle son günlerde birden bire kinder yumurtasıdan çıkmış olan zata ait ki aklı selim herkes konuların ve ilgili kullanıcının suniiliğin konusunda hem fikir... Ne ilginçtir ki adım gibi bildiğim tepki hallerinin bu olay karşısında inanılmaz bir ivme sergilemesi... Bu da suniliği, çakmalığı ve atmasyonluğu savımı destekliyor...
gelelim +18 sinirsellere... Kaliteyi koruyan herşeye başımı sallarım...
|
|
|
|
|
|
sevgimle... wiLLy
|
|
|
altinay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 21, 2008, 07:07:25 ÖS » |
|
e o zaman niye tartıştık(!) bu konuyu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
altinay
Newbie
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 21, 2008, 07:08:56 ÖS » |
|
edin tavrı içindi bu soru, yanlış anlaşılma olmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2008, 09:09:50 ÖS » |
|
Kesinlikle olsun. Sonuçta, küfür ve argo hayatın bir parçası. Ayrıca, sinirlenmenin yan etkisi olarak en sık yapılan refleks de küfürdür zaten. Küfürün bu özelliği de; temasını "sinir olmak" ve "asabiyet" kavramlarının oluşturduğu bir sitede normal karşılanmasını gerektiriyor. Diğer yandan; yaşın ufak olma durumu, "parental advisory" ve "explicit content" geyiği de malum. Bu da ince bir konu.
Ancak acı olan bir gerçek var ki, biz de bir zamanlar küçüktük. Ama şimdi gel gör, ağzımız mezbaha gibi maşallah. Demek istediğim, biz ne kadar uğraşsak da, o minik arkadaşlar eninde sonunda bir yerlerden küfür dağarcığı edinmeye; eninmekle de kalmayıp, bu dağarcığı her geçen gün genişletmeye başlayacaklar.
Bu konuda, çorbada bizim tuzumuzun da olması çok ince ve hoş bir davranış. Ama, bence ilk ve en büyük görev ebeveynlerine düşüyor. Eğer yavrularını kötü olduğunu düşündükleri herhangi bir maddeden korumak istiyorlarsa ve bu site de onlara "tü kaka" görünüyorsa, bir makas atarlar telefon kablosuna, olur biter.
|
|
|
|
|
|
kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
|
|
|
|
GaRGoYLe
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2008, 10:19:01 ÖS » |
|
Yok yok... Bu chat dili ile yazma, ağır argo ve hakaret içerikli yazılar konusundaki filtre devam edecek. Buna "biraz izin verelim" gibi birşey olamaz, birine izin verirsen, sonu gelmez o işin. Alır başını gider. O konuda dikkatli olmak lazım...
Zaten bu sitenin amacı da bu. İnsanların sinirlendikleri şeyleri "insan gibi" dile getirmesi... Bundan da vazgeçersek, ne kalacak geri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2008, 10:40:23 ÖS » |
|
Hmmm.. Sanırım ben yanlış anlamışım konuyu, özür dilerim (bu saatte bu kadar oluyor ancak. idare edin :) Cinsel içerik için (doğru bu sefer değil mi?), söyleyeceklerim aynı olacak ama. Yani yukarıda bahsettiğim şeyler cinsellik için de geçerli benim açımdan. (ya ben yine bir şeyleri yanlış anladım ama dur bakalım :)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 11:01:51 ÖS Gönderen: acilgunah »
|
|
kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
|
|
|
drumboom
Newbie
bagetler durursa hayat durur
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 04, 2009, 09:57:42 ÖÖ » |
|
Sakkın olmasın.... Bir süre sonra terkedilmiş site olur yoksa... Şu eskiden kaliteli olupta, sonradan saçmasapan hallere giren kafelere benzer... Şöyle bi laf duydunuzmu hiç:? Burası öpüşmeli kafe, siz ÖPÜŞÜYONUZMU? komik ve vahim
|
|
|
|
|
|
bagetler durursa hayat durur
|
|
|
goldman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 30, 2009, 07:24:47 ÖÖ » |
|
Sitemiz gayet güzel ve akıcıdır ben cinsellik içerikli sinirseller okumak istemem. Siniroldum.com'a yakışmaz sitenin duruşuna ve akışına zaten ters olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masumane17
Newbie
|