|
GaRGoYLe
|
 |
« : Mart 04, 2008, 08:01:46 ÖS » |
|
Bu güne kadar sitede yaşı küçük arkadaşların da olabileceği düşüncesiyle, cinsel içerikli sayılabilecek sinirselleri yayına açmıyordum. Derken bugün bir deneyelim dedim. Ve görüyorum ki gayet eğlenceli oldu... Hatta bu konuda çok sıkı espriler yapıldığını görmek beni iyice mutlu etmiş durumda... Yine de size de sormuş olayım, neticede site genel olarak 18 yaş üstü kişiler tarafından kullanılıyor. Sitede bu tip sinirsellerin yayınlanması konusunda ne düşünüyorsunuz bakalım? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkmorning
Jr. Member

Düşünüyorum ...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 08:52:10 ÖS » |
|
Yalnıuz diğer sinirsellerden ayrı olsun ve 18 yaş üstü kişiler giebilsin .. yani ayrı bir menüden linkden girilsin .Nasıl desem profilde 18 yaş altı olanlar giremesin böyle bi imkan var mı bilmem ama öyle olabilir işte ... ben oy verdimm ama şartım bu:)
|
|
|
|
|
|
Kimseye zarar gelmez benden 
|
|
|
beynimikemiriyolar
Newbie
Yanlız gözyaşların yıkar ruhumdaki günahlarını...
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2008, 08:59:27 ÖS » |
|
darkmorning'e katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyüteceğim Yandığım dünyayıda kalbimde küçülteceğim.
|
|
|
kuzuuu
Newbie
"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 09:04:37 ÖS » |
|
Her 2 üyeye de katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
"This could be Heaven or this could be Hell"...
|
|
|
sancar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 09:27:33 ÖS » |
|
cık bence yayınlanmasın zaten su ana kadar hayır dıyen tek bunyeyim ama varsa meraklısı bılmem bence gereksiz
|
|
|
|
|
|
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
|
|
|
homerosx
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 09:32:29 ÖS » |
|
bu siteye üye insanların,bu tarz yazıları olgunlukla karşılayacağını umuyorum yok eğer biz bu durumu karşılamaya henüz hazır değiliz diyorlarsa kendilerini bol sansürlü ve örümcek beyyinli günler diliyorum.aksi halde dediğim gibi site üyelerinin zeka seviyeleri,eğitimleri bu yazılara gayet farklı bakış açılarıyla yaklaşabilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkness
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2008, 11:13:28 ÖS » |
|
Gereksiz... Yeniliklere açık ve destek veren biri olarak nacizane bunun tamamen karşısındayım.13 yaşında bile üyesi olan bir sitede istediğin kadar yaş sınırlaması koy,profilinde yapacağı ufacık bir yaş değiştirme ayarı ile yada fake nicklerle sizlerin kendi vicdanınızı rahatlatmak adına koyduğunuz o sınırlamayı yerle bir edebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkmorning
Jr. Member

Düşünüyorum ...
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2008, 09:38:36 ÖÖ » |
|
Darkness haklı .. Ben de yaşımı doldurmamışken bir sürü siteye girebiliydum  Aa buldum paralı olsun hahaha . Olmasın ya da .. Ya da ya da hımm . Forumlarda olsaa.. ? yok o hiç olmaz . bilmem nasıl olur ki
|
|
|
|
|
|
Kimseye zarar gelmez benden 
|
|
|
|
ZzZzZzZzZzZ
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2008, 09:41:35 ÖÖ » |
|
Site konsepti kayar,erotik itiraf sitesine döner... Tamam, yayınlanmadan önce editör onayından geçiyor bunca yazı ama işin içine erotizm/seks ıvır zıvır girince kontrolden çıkmaya hazır bir kitle olduğuna eminim. Yaşının büyük veya küçük olması önemli değil, kaldı böyle "sapıklıkları" yapanlar daha çok 30-35 yaş üstü kişiler. Her her her sitede olan "seviyeli muhabbete ne dersiniz?" tipleri öyle bir durum karşısında kontrolden çıkar, o tarz her yazının, forumlardaki her mesajın altına email adresi, telefon numarası bırakmaya başlarlar "ne de olsa cevaplar editör onayından geçmiyor" diye. http://www.siniroldum.com/sayfa.php?mod=sinirsel&sid=16540Sözkonusu deneme sinirseli bu; aynı şeyi bir kadının yazdığını düşün bir de. Eminim ki bunu bir kadın yazmış olsa altına "meraba güzel bağyan, benim kendime ait villam var sizi istediğiniz komfora eriştirebilirim, adresim telefonum email adresim vs.vs....." şeklinde yazacak veya mesaj atacak binlerce "abazan" siteye hücum eder.
|
|
|
|
|
|
I know, I live.... But like a stone, I'm falling down...
|
|
|
|
FiDeLCaSTRo
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2008, 12:32:36 ÖÖ » |
|
Olmasın.. suyu çıkar.. önüne geçilmez.. site ruhu bozulur.. it kopuk dolar... 18 yaş altı kimselerin görmesi engellenemez zaten net ortamında.. iyisi mi düzeni bozmayalım.. ki bence o yayınlanan sinirsellerin yayınlanması bile garibime gitti.
|
|
|
|
|
|
Hemen canımızı alma yarab, Bırak da hayatla didişelim, Mümkünse azraili dişi gönder, Ölümle sevişelim...
|
|
|
|
Nurfer
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2008, 06:25:29 ÖS » |
|
Siniroldum, bence "klas" bir site. Üyeleriyle, yorumlarıyla ve en çarpıcı olanı da "Edi" siyle... Siteye eklenecek olan " +18 " özelliğinin bu sitenin niteliğini sulandıracağını düşünüyorum. Bu nitelikteki yorum ve haberlere ihtiyaç duyanların, ulaşabileceği sayısız adres varken böyle bir şeye hiç gerek yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iasos
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2008, 07:09:08 ÖS » |
|
Ben de olmasın diyenler grubundayım. Aslında yaş nedeniyle değil karşı olmam. Zira cin gibi yeni nesil  Ama birsürü lüzümsuz karakter basar falan siteyi. Sonra uğraş dur. Lüzumsuz mesajlar, dengesiz yorumlar vs vs...Site şu haliyle o abazalar için gayet sıkıcı. Bırakalım öyle kalsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecuk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 07, 2008, 12:41:10 ÖÖ » |
|
oyum "evet olsun" oldu ama ne artı ne de eksi olan bişey göremiyorum bunda. yani yorum yazasım gelirse yazarım yazasım gelmezse yazmam her sinirselde olduğu gibi. ha ne olur çeşit olur. ayrıca abazan grubu hoşnut edecek kadar da "+18 sinirsellerini" Ed zaten yayınlamaz. onda da bi sınır çizer sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiNerezza
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2008, 05:37:56 ÖS » |
|
iasos haklı yeni nesilin her bir şeyden haberi var. Bende evet diyenlerdenim  lakin bu cinsel içerikli konular, ne kadar cinsel. Az ise bir problem değil lakin fantazilerini vb. şeyleri anlatan olursa da olmaz. suyu çıkar.
|
|
|
|
|
|
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşiyoruz .O halde “Beni anlamiyorlar.” diye üzülmek niye?
|
|
|
|
GaRGoYLe
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2008, 12:16:18 ÖÖ » |
|
Son bir iki haftadır bahsi geçen türdeki sinirselleri ara ara yayınlıyorum. Sıkıntısı olan? Yok sanırım. Pek güzel. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|