Söylediğim hiçbir şey yerini bulmuyor gibi...
Bu forumu açarken ne dedim? Bu geçici bir süreç, zaman içinde bu forum üzerinde oynayacağız, şimdilik siz forumsuz kalmayın diye burayı açmış olalım, eğlenin...
Eski diye birşey yok artık.
Eski sistem ile siteyi daha fazla ayakta tutma imkanı olmadığını daha önce bin kere anlatmıştım, hala aynı tipte mesajlar görmek tadımı kaçırıyor ister istemez.
Bu sitede ne varsa, nasıl varsa, onu o şekilde var eden sizin burada olmanızdı. Yok forumun rengi, yok işte sitenin kenarında konunun görünmesi vs. bunlar hep ufak ayrıntılar... Ki olmayacak demiyorum, zaman içinde bunların hepsi çözülecek diyorum.
Eleştirmek güzeldir evet. Eleştirilmeye karşı değilim. Ama "eskiyi istemeye" karşıyım. Söylediğim gibi, eski diye birşey yok artık. Eğer bu iş eski sistem ile devam edebiliyor olsaydı, emin olun kendimizi hiç yormaz, aynen devam ederdik.
Varolan koşullar içinde, eleştirmeyin demiyorum. Ama yardımcı olursanız, herşey daha kolay yürüyecek. Ve evet, yardımcı olduğunuzu da biliyorum. Bu serzenişlerin altında da siteyi çok seviyor olmanızın yattığını biliyorum. Ben de sizi çok seviyorum, sevmiyor olsam bu kadar çok dert arasında emin olun siteye ayıracak 1 dakikam bile yokken her gün saatlerimi harcamazdım. Bundan sonra eskinin peşinde koşmak yerine, yenisini "daha iyi" yapmaya çalışmak daha yapıcı bir tavır olmaz mı? Bir zahmet? Öpüyorum.