SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:24:14 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: NERDE ESKİ FORUMLAR  (Okunma Sayısı 1113 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sancar
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 03, 2008, 11:39:18 ÖÖ »

Sevemedim ben bu forumu eskisi daha bi hoştu daha bi guzeldi arkaya arkaya herkes yazıp görebiliyorduk bu yeni formata ısınamadım pek zaten internette aynı bu dizayna sahip binlerce forum sitesi var bence eski forum sistemimiz daha güzeldi yaklaşık 5 dakikadır sistemdeyim ve hiç sinirolduma ait bir alanda bulundugum hissine kapılmadım yeni sistemi sevmedim yani tamam müdür buna emek harcamış zaman ayırmış para dökmüş o ayrı zaten saygı gösterilcek bi iş yapıyo ama ben sevmedim arkadaş bu yeni forum olayını eskisini istiyorum ben o sanki daha bi başkaydı be

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
aggressive!
Newbie
*

[ ە aggressive! ە ]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2008, 11:49:47 ÖÖ »

Şu eski forumu bi biz göremedik heral ne forummuş bea!  Ney

ە    burn   ە
darkmorning
Jr. Member
**

Düşünüyorum ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2008, 12:39:55 ÖS »

Ben gördüm de ne oldu .. Kıymetini bilemedik .. Vallahi hiç uğramazdım,sinirsel,yorum yazar,okur çıkardım siteden ..
Ahh ahh şimdiki aklım o zaman olacaktı ki Sırıtan
Eski forum dönemi çok eskidir run sen bilmessin taaa şeye dayanır Dil çıkaran :Hatta ben bile son 1 senesine yetiştim Dil çıkaran

Kimseye zarar gelmez benden Gülümseme
zeynepcik
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2008, 01:26:16 ÖS »

Evet o daha bir afilliydi,bende buradayken kendimi başka bir sitede hissediyorum..Böyle eskisi ne güzel sitenin sağ köşesinde dururdu,en son yazılan forum yada cevap en üste çıkardı,sen ordan anlardın şu konuya yorum yapılmış,şu konu yeni eklenmiş falan..Büyük zevkle beklerdim..Kahkaha

Klasik forumlar hep karışık gelmiştir bana,o konuya gir ondan çık,şuna gir,kafam karıştı...

Alışamadım ben bu foruma...

Ama yinede emek tabi, forumumuzun olması güzel.Belki sonra eski haline döner? Ney

...
wiLLy
Newbie
*

fotoğraf ve müzik ve ben...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2008, 01:59:34 ÖS »

olur olur cancaroğlan! herşeye alışılır hem değişiklikler iyidir.. zinde tutar insanı..  Göz kırpan

sevgimle...
wiLLy
darkness
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2008, 02:48:35 ÖS »

"İnsanların çeşitli alışkanlıkları vardır ve bu alışkanlıklarından onları vazgeçirmek oldukça güçtür"Forumun eski formatıda bizlerin alıştığı ve görmek istediği bir yüzdü.Eminim bu yeni yüze alıştıktan sonra eskisini hatırlamayacağız.Siteyi klişelerden kurtarmak farklı bir yüzle çıkmak her site yöneticisinin olduğu gibi kullanıcılarında bir beklentisidir.Ben ilerleyen zamanlarda bu forumun sevileceği ve eskisinden daha aktif kullanılacağı görüşündeyim.Tekrar Hoşgeldin Forum
GaRGoYLe
Administrator
Jr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2008, 07:55:30 ÖS »

Söylediğim hiçbir şey yerini bulmuyor gibi...
Bu forumu açarken ne dedim? Bu geçici bir süreç, zaman içinde bu forum üzerinde oynayacağız, şimdilik siz forumsuz kalmayın diye burayı açmış olalım, eğlenin...

Eski diye birşey yok artık.
Eski sistem ile siteyi daha fazla ayakta tutma imkanı olmadığını daha önce bin kere anlatmıştım, hala aynı tipte mesajlar görmek tadımı kaçırıyor ister istemez.

Bu sitede ne varsa, nasıl varsa, onu o şekilde var eden sizin burada olmanızdı. Yok forumun rengi, yok işte sitenin kenarında konunun görünmesi vs. bunlar hep ufak ayrıntılar... Ki olmayacak demiyorum, zaman içinde bunların hepsi çözülecek diyorum.

Eleştirmek güzeldir evet. Eleştirilmeye karşı değilim. Ama "eskiyi istemeye" karşıyım. Söylediğim gibi, eski diye birşey yok artık. Eğer bu iş eski sistem ile devam edebiliyor olsaydı, emin olun kendimizi hiç yormaz, aynen devam ederdik.

Varolan koşullar içinde, eleştirmeyin demiyorum. Ama yardımcı olursanız, herşey daha kolay yürüyecek. Ve evet, yardımcı olduğunuzu da biliyorum. Bu serzenişlerin altında da siteyi çok seviyor olmanızın yattığını biliyorum. Ben de sizi çok seviyorum, sevmiyor olsam bu kadar çok dert arasında emin olun siteye ayıracak 1 dakikam bile yokken her gün saatlerimi harcamazdım. Bundan sonra eskinin peşinde koşmak yerine, yenisini "daha iyi" yapmaya çalışmak daha yapıcı bir tavır olmaz mı? Bir zahmet? Öpüyorum.  Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!