SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:38:29 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sinemada ilk izlediğiniz filmi hatırlıyor musunuz?  (Okunma Sayısı 3226 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iasos
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2008, 06:27:51 ÖS »

İlkokuldaydım, gezici sinema gelmişti. Orada "Umuda Yolculuk" filmini izlemiştim. Hala her sahnesi aklımdadır. Filmin tanıtım resimlerini istemiştim belediyeden gidip, vermişlerdi onlar da. Yıl oldu 2008 saklamaya devam ediyorum o resimleri. Ve bazen rüyalarıma girer o çocuğun karların içindeki hali.
 Ertesi günde (e bu da haliyle izlediğim 2. film oluyor Gülümseme ) "Ayı" filmini izlemiştim. Onun da %70'i aklımdadır.

DiNerezza
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 21, 2008, 07:05:12 ÖS »

"Gladyatör" beğenmiştimde, vurdulu kırdılı. ikinci filmimde "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği" idi. Yarısını anlamamıştım lakin eğlenmiştim.

Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşiyoruz .O halde “Beni anlamiyorlar.” diye üzülmek niye?
acilgünah
Full Member

Helium Mix Optimal

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2008, 09:46:44 ÖS »

Sene 1989 --> Batman
Bundan önce de annem beni sinemada oynayan çizgifilmlere götürürmüş. Hayal meyal hatırladığım için o günleri (yaş 4-5), tam emin olduğumu yazayım dedim.
Batman'den sonra da Geleceğe Dönüş II'ye gitmiştim. Sonra da Robocop II falan işte.

kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
denizmir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 18, 2008, 11:04:06 ÖÖ »

sene 92, yaş 6, film alaaddin!
Gorgon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 21, 2008, 11:03:20 ÖS »

Beşikten Mezara diye bir filmdi...Yılını hatırlamıyorum ama çok olmadı en fazla 5yıl, o filmden sonra bir daha sinemaya gitmem diye düşünmüştüm. Sinemada sadece 5kişi vardı ve ses o kadar açıktıki filmin yarısına kadar kulaklarımı tıkamıştım sonra sese alıştım ama sinemadan çıktığımda bir süre bir şey duyamadım.
mug3
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 01, 2008, 08:30:43 ÖS »

propoganda
bir de val kilmer ın filmi yabancı olarak da

Hiçbir şeyi sorgulamadan ve kendi yargı süzgecinden geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun.
annoying
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2009, 02:12:37 ÖS »

aslan kral  Kahkaha
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!