tigersnoopy
Newbie
|
 |
« : Mart 01, 2008, 11:34:34 ÖS » |
|
Son zamanlarda Cumartesi geceleri yapıcak bişi bulamıyorum. O zaman yeni bisiler bulmak lazım demek ki. Siz cumartesi geceleri ne yapiyorsunuz peki? Kim ne yapıyor bilelim, yeni yerler, yeni seyler kesfedelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiLLy
Newbie
fotoğraf ve müzik ve ben...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2008, 11:42:49 ÖS » |
|
çılgınlar gibi eğleniyoruz! Allahım o mekan senin bu mekan benim! piyasanın altını üstüne getiriyoruz!! desem, gücüm yok...  Nadiren yoğun aktivite yapsak da genelde terapi grubumuz beşi biryerde ile bazen kültürel aktivite ,bazen eğlence... bazen ev toplantısı... hemcinsler iyidir.. vallahi iyidir...  )
|
|
|
|
|
|
sevgimle... wiLLy
|
|
|
sinirlibebek
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2008, 11:43:53 ÖS » |
|
ben evdeyim yine, internetteyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aggressive!
Newbie
[ ە aggressive! ە ]
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2008, 11:46:50 ÖS » |
|
nargile,basketbol maçı,drink beer gibi seçeneklerimiz mevcut.
|
|
|
|
|
|
ە burn ە
|
|
|
dark_tran_
Jr. Member

.yok.
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2008, 12:48:26 ÖS » |
|
Cumartesileri Muunişim-kardeşim geldiği için onunlayımdır. Tiyatro, yemek, içki, ev, film ve Anında Görüntü Şov - Mahşeri Cümbüş... Tam sırası bu. 
|
|
|
|
|
|
"... Bring me the light in the darkness that never ends the dawn will never come punish my heaven.!"
|
|
|
pierre
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 14, 2008, 04:49:14 ÖÖ » |
|
açacağım televizyonumu,alacağım biramı fıstığımı,futbolun keyfini çıkartacağım,aynı zamanda para kazanmanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sancar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 22, 2008, 11:18:00 ÖÖ » |
|
maç bakarım
|
|
|
|
|
|
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE HOROZ
|
|
|
noroz
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2008, 04:06:06 ÖS » |
|
Genellikle Beyoğlu sınırları içindeyiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiNerezza
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2008, 04:11:51 ÖS » |
|
Genelde uyurum. Tabi ki imkânları değerlendiririm. Her cumartesi de uyunmaz ki arkadaş.
|
|
|
|
|
|
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşiyoruz .O halde “Beni anlamiyorlar.” diye üzülmek niye?
|
|
|
akon_lonely
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2008, 12:13:35 ÖS » |
|
hafta sonu olduğu için non stop uyuyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilgünah
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 16, 2008, 03:39:28 ÖS » |
|
Galiba hayatım boyunca beceremeyeceğim ben evcil olma işini. Bırak cumartesiyi, haftanın bütün günlerinde neredeyse dışardayım. Gerçi şu an için biraz durgun vaziyettyim ama ortalamaya vurursak, evde değil de, sokakta uyuduğum gerçeği çıkabilir =)
|
|
|
|
|
|
kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
|
|
|
xenon
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2008, 12:05:10 ÖS » |
|
c.tesi gecesi. sabaha kadar uykusuz geçirecek her türlü aktiviteye ve operasyona katılırım. C.tesi gecesini her hafta iple çekerim.
|
|
|
|
|
|
Gel de geleyim sana Düş de düşeyim yoluna Öl de öleyim uğrunda Bilirim ki ölmek,gülmektir senin yanında..
|
|
|
goldman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 02, 2008, 06:01:53 ÖÖ » |
|
Cumartesinin rahatlığıyla başlayacağım.bir kere yarını düşünmüyorsun çünkü pazar iş yok çalışmak,stres,sıkıntıda yoksa cumartesi gecesinin tadından geçilmez.mesela sultanahmette o nezih ortamda nargile.daha sonra dolma bahçede akşam çayı,sabahta floryada kahvaltı,on numara ewet bunların tümünü yapa bildiğim tek gün dür,cumartesi gecesi................................................................ İŞ``TE BUYÜZDEN CUMARTESİ GECESİNİ PAZARIN VERDİĞİ O RAHATLIKLA SEVİYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
messy
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 02, 2009, 06:27:38 ÖÖ » |
|
live dj performance or some bar drinking with a guy or travelling or having themed parties or having home parties ...... not sleeping at all . yani yani ativite ve mekan bulunur. ankara'da bile bulunuyor. istanbul'da neler var hemi de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|