SinirOldum Forum Şeysi...
Temmuz 30, 2010, 11:38:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kim olduğum sorularına artık cevap bulabiliyorum  (Okunma Sayısı 1133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
altinay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 27, 2008, 10:12:40 ÖS »

Ben kimim?

Ben bir ismine münhasır yaşam formuyum... Zira adım özlem... Sevdiklerim uzaktadır hep... Öyle olması gerekti ya da öyle olmasını tercih ettiler... Mevcudiyetim, düşüncelerim, duygularım yani BEN hiç bir şeyi değiştiremedim...

Ben bir radyoaktif maddeyim... Bi ben bilmiyorum sanki bunu... Gözüm ilişse buhar oluyorlar. Ben şansıma sövüyorum... Bir tek ben Ankara'da yaşıyor olmalıyım. Cehennemin dibi burası olmalı. Burda olmayı hak etmişim belli ki. Ama anlamıyorum. Belki de mutluluğum Ankara'da değil. Ama ben Ankara'da yaşıyorum... Tam diyorum belki güzel şeyler paylaşırım... Ben İstanbul'u seviyorum, orda yaşayacağım ya da ben zaten Ankara'ya bilmem kaç günlüğüne geldim... Kıvılcıma bile zaman kalmıyor. Belki de zatan alev alev yandığı için de kıvılcımı önemsemiyor...

Ben bir manyak mıknatısıyım... 100 kişinin içine koyun beni, bir de manyak. O gelir beni bulur. Yapacak bir şey yok... Memlekette manyak mı yok...

Sıfatlarıma ekleyecek bir şey bulursam vol.2 yaparım... Varsa benim hakkımda fikri olan paylaşabilir yani...

Sinirsel ile arasındaki 7 farkı bulana ödül var...
FiDeLCaSTRo
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2008, 12:52:03 ÖÖ »

ben anladım...

evde kalmak başına vurdu.. İStanbuldan bir koca istiyorsun ama ankara da seninle beraber istanbul'a gelsin istiyorsun... Yazılardan anladığım kadarıyla pek hamurişi seviyorsun ama yememen gerekiyor..

bir de koca adayların manyak çıkabilir diye cehennemin dibinden ankaranın güzel yerlerine gezmeye gelirsen kendi cennetinle yakışıklı ve manyak olmayan yaşam formlarını hinterlandına alabilirsin;)

çok mu yanlış anlamışım.??

(bkz: bu da mı gol değil?)

Hemen canımızı alma yarab,
Bırak da hayatla didişelim,
Mümkünse azraili dişi gönder,
Ölümle sevişelim...
mazonami
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2008, 06:03:05 ÖS »

oy oy altinay sanırım ankarada yalnız değilsin Gülümseme

hayat masal gibi, bir varmış bir yokmuş...
kuzuuu
Newbie
*

"Şaka ya da şeker... ya da ölüm!"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2008, 09:57:18 ÖÖ »

hmmm Gülümseme

"This could be Heaven or this could be Hell"...
kimeneeee
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2008, 12:42:07 ÖÖ »

ya istanbulda yasayıp benim gibi ankara özlemi ceken ama gitmek mi kalmak mi ikilemi icinde bogusan bir allahın kulu daha varmı diye hic düsünmedim cünkü ihtimal vermezdim yani!!
çok şaşırdım. git ankaraya ankarada yasa olmadı dönersin ama benim gitmek ve kalmak arasında fark ettigim en önemli sey su oldu;
huzursuzluk adama cok yol teptiriyor. yani icindeki boslugu kapatmak icin bir umut iki sehir arasında gecisler yapmak sadece zamanından ve cebinden yiyor. eger huzurluysan gercekten ozaman  istanbul yada ankara fark etmiyor. o manyağa görede is yapma derim. zira benim manyagım ankarada istanbuldaki ömrümden yiyor Gülümseme
acilgünah
Full Member

Helium Mix Optimal

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2008, 10:42:27 ÖS »

Ankara hayatımda gördüğüm en sıkıcı şehir. İnsana bu şekilde duygu patlamaları yaşatabilir, normaldir. Ayran iç, geçer.

kendimden başka doğru bilmem, kendisine yaklaşmam, gereken bir otorite tanımam.
xenon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2009, 01:40:51 ÖS »

Biraz geç olmuş cevap vermek için, ama olsun... Bu sıralar bir moda var.. Sen bu satırları okurken ben, ya ölmüş olabilirim, ya dubaide başka bir işe başlamış olabilirim, yada ege denizinden gemi ile yunanistan a kaçıp fransaya iltica talebinde bulunmuş olabilirim.. Her ne olmuş olursa olsun, senin biran önce Ankara'yı terketmen ve göl yada denize nazır ormanlık bir beldede bir evde yaşamanı öneririm. Aslında himalayalarıda önerebilirdim ama orası hem çok soğuk hemde çok uzak.. Kahkaha.. Anladığım kadarı ilede gözlerin radyasyon saçıyormuş.. Gülümseme Fantastik bir oluşumun bir göstergesi bunlar.. Eğer halen bir mutand a dönüşmediysen, sen kimsin sorusuna cevap vermek istiyorum.. Sen, çok sempatik, şirin ve canayakın bir insana benziyorsun.
Bu özelliklerin çevrende halen farkedilmediyse, yoğun bir ego çarpışmaları içindeler demektir.. Sen kendi kalene çekil, bırak onlar seni fethetmeye gelsin.. Gülümseme İstediğinle dost istediğini, karanlığa gömersin.. Gülümseme İstanbul derken, üsküdar ve beykoz sahilinde, yaşamayı bırak, ölünürde Kahkaha.. Hayatında başarılar ve iyi şanslar.. Gülümseme

Gel de geleyim sana
Düş de düşeyim yoluna
Öl de öleyim uğrunda
Bilirim ki ölmek,gülmektir senin yanında..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!